Видеа за правилно изведување на вежби

Во овие програми, Ана направи бонус, кратки, видео туторијали за како ПРАВИЛНО да ги изведувате вежбите. Бидејќи ова многу им се допадна девојките, денес решивме да споделиме со тебе две од видеата.

1. Како правилно се изведува SQUAT

2. Како правилно се изведуваaт CRUNCHES

3. Како правилно се изведуваaт V Ups Bent Over Row

(ре)ОТВАРАЊЕ НА ПРОГРАМИТЕ НА 8ми НОЕМВРИ

Формираме нова група и ќе ни биде драго да ни се придружиш. Доколку се уште си немаш резервирано место, кликни на копчето подолу: