ФАЛА ТИ ШТО СПОДЕЛИ! 

Повели твоето бонус видео од вториот Летен Предизвик 2020

Еве и мал“тизер“ како ќе изгледаат работите оваа година:

Како што гледаш, оваа година, работите ќе бидат изведени на сосема поинакво ниво :)

Затоа, би ми било драго доколку ги направиш следниве чекори пред да одиш...

СЛЕДНИ ЧЕКОРИ:

1. Кликни на овој линк: https://www.instagram.com/reel/CMsH8dxnSRK/

2. Тагни ја другарката што сакаш да ти се придружи во коментар на ова видео :)