ШТО ДОБИВАШ ВО СПЕЦИЈАЛНИОТ ПАКЕТ ПО ЦЕНА ОД 790 денари?!

  • 5 ЛАСТИЦИ со различно ниво на отпор ( x light, light, medium, heavy, x heavy);
  • 6 ТРЕНИНЗИ за долниот дел од телото (3тренинзи + 3 модификации);
  • БОНУС ВЕЖБИ секоја недела (Вкупно 56 вежби) достапни во наредните 6 месеци;
  • Прирачник за користење на ластиците
  • Мини прирачник за ИСХРАНА;
  • Практични совети и едукација за тренинг.

Денес на стори кај мене ќе ја објавам оргиналната понуда за сите останати, па немој да се збуниш.

Целиот овој пакет ќе се продава за 1290 денари. Бидејќи си дел од армијата, имаш можност да го добиеш за 790 денари.

Понудата ќе трае во следните 7 дена, количините и овој пат се ограничени и помали затоа што ми е нов и тест производ.

Резервирај си го овој пакет во формуларот уште денес!

Фала ти и сакањееее! ❤️

Ана

п.с. Повели неколку слики како ќе изгледа сѐ штом лансираме.