ШТО ДОБИВАШ ВО СПЕЦИЈАЛНИОТ ПАКЕТ ПО ЦЕНА ОД 990 денари?!

  • 5 ЛАСТИЦИ со различно ниво на отпор ( x light, light, medium, heavy, x heavy);
  • 6 ТРЕНИНЗИ за долниот дел од телото (3тренинзи + 3 модификации);
  • БОНУС ВЕЖБИ секоја недела (Вкупно 56 вежби) достапни во наредните 6 месеци;
  • Прирачник за користење на ластиците
  • Мини прирачник за ИСХРАНА;
  • Практични совети и едукација за тренинг.

Целиот овој пакет ќе се продава за 1290 денари. Но, за првите што ќе резервираат во овој претпродажен, ПРОМО период, цената ќе биде 990 денари.

Понудата ќе трае во следните 7 дена, количините и овој пат се ограничени и помали затоа што ми е нов и тест производ.

Резервирај си го овој пакет со име и емаил погоре!

Фала ти и сакањееее! ❤️

Ана

п.с. Повели неколку слики како ќе изгледа сѐ штом лансираме.