УШТЕ ЕДЕН ЧЕКОР...

ВАЖНО: Потврди ја твојата регистрација!

Штотуку ти испратив емаил порака за да ја потврдиш твојата резервација. 


Почекај 2-3 минути и за да ја добиеш и потоа кликни на копчето за потврда.


Доколку немаш емаил, провери СПАМ. Ако нема и таму, пиши ми на help@anastojanova.com.


Сакањеее ❤️
Ана


п.с. Уплатата за програмите ќе биде отворена од 9ти до 15ти Ноември. Сите нови детали ќе ги добиваш прво ти, директно на емаил.