Што добиваш и ШТО Е НОВО ОВОЈ ПАТ?

Од каде ли да започнам!?! Нема да ти одземам многу време, ќе оставам да бидеш импресионирана од она што ќе го видиш во самата програма, не можев а да не споделам дека овој пат програмите ќе содржат:

→ ТРЕНИНГ ПРОГРАМА: Кратки, динамични и ефективни ВИДЕО тренинзи - распоредени по денови во неделата и поделени во две нивоа (за почетници и за активни вежбачи).

МЕНИ: 50+ oд најдобрите, наједноставните за подготовка и највкусните рецепти со лесно достапни продукти прилагодени на сезоната која следи, а и нашиот стандард.

ФБ ГРУПА: Пристап до нашата најбројна и најактивната ФБ група која е достапна за тебе 24/7.

→ НОВО 1: Инструкциони видеа за ПРАВИЛНО изведување на вежбите

→ НОВО 2: Мотивациски пораки за повеќе мотивација во текот на неделата

НОВО 3: Овој пат освен што ќе ме гледаш мене, ќе видиш и уште две девојки во твојата програма. Едната ќе ги изведува вежбите од НИВО 1, а другата од НИВО 2. Се потрудив да го резервирам моето место во неделата за оној "душовадачки" тренинг! :))

→ НАГРАДИ: НАГРАДИ ЗА НАЈДОБРИТЕ ТРАНСФОРМАЦИИ(1300+еур паричен фонд)

→ ВРЕМЕТРАЕЊЕ: 8 седмици + 8 седмици гратис (вкупно 4 месеци)

→ УПЛАТА: Уплатата ќе биде отворена од 4ти Октомври до 10ти Октомври на полноќ. Започнуваме заедно на 11ти Октомври. Резервирај си место сега за да добиеш приоритет.

Сево ова погоре и мноооогу други изненадувања, бонус рецепти, здрави џемови, намази и многу едукација! Резервирај си место и немој за ништо на светот да го пропуштиш ова отварање! Заедно да #сиГАЗиме уште една сезона!

Сакањеее АРМИЈО,

Ана