Специјално отварање на... 

InstaFIT и InstaBOOTY
новите програми за дома

Женска, здраво! Помина еден месец од отварањето на програмите и девојките се презадоволни! Поради ова, во изминатиот период добивам ПРЕМНОГУ пораки на ден со прашања дали ќе има можност за приклучување? 


Затоа, од 9ти до 15ти Ноември, програмите ќе бидат повторно отворени за регистрација. Следното отварање ќе биде на пролет 2021. 


Доколку сакаш да ја искористиш оваа можност, резервирај си место:

Ана Стојанова | www.anastojanova.com | Сите права се задржани.
Изгледаш прекрасно денес ❤️