Тренирај.

Доминирај.

Мотивирај ме.

Здраво женска!


Добредојде на местото каде што искрено се надевам дека ќе добиеш мотивација.

Горда сум на “армијата“ од девојки и жени што сакаат пред се да бидат здрави а потоа и да се чувствуваат убаво, самоуверено и успешно.

Пред да те поканам да “скролнеш“ надолу за да разгледаш, сакам само да го додадам она што го велам често:

⚠️ Секој добар тренер ќе направи план за исхрана и вежби....Но...

Не секој знае како да те натера да го засакаш тренингот и уживаш во процесот, а најбитно од сè → да те донесе до целта ❤