Што добиваш во Summer Challenge 2021

🌊 4 седмици

🤸🏻‍♂️ Динамични ВИДЕО вежби за дома

💪🏼 Два левела: За почетници и напредни вежбачи

🥗 Вртоглаво вкусни и брзи рецепти

🍹 Освежителни пијалоци и летни коктели

🧁 Едноставни, здрави десерти

🎁 Парични награди и продукти за најголемите трансформации

🔗 690 ден. за учество (уплата за учество: од 10ти - 16ти Maj. Ќе добиеш линк за уплата на емаил.)