Што добиваш во Summer Challenge 2

ГЛАВНА НАГРАДА: Целосно платено патување во ЗАНЗИБАР (вредност на аранжманот 1200 евра)

🌊 Времетраење: 4 седмици + 4 седмици гратис

🤸🏻‍♂️ Динамични ВИДЕО вежби за дома vol. 2

💪🏼 Два левела: За почетници и напредни вежбачи

🥗 Вртоглаво вкусни и брзи рецепти vol. 2

🍹 Освежителни пијалоци и летни коктели vol. 2

🧁 Едноставни, здрави десерти vol. 2

🎁 Платено патување во ZANZIBAR + Парични награди и продукти за најголемите трансформации

🔗 690 ден. за учество (уплата за учество: од 28ми Јуни - 4ти Јули. Ќе добиеш линк за уплата на емаил.)